Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2016 18:06 - ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА ЗА СВОБОДАТА
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 910 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.11.2016 05:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА ЗА СВОБОДАТА
 

 

 СВОБОДА    =  „С ВОлята на БОга   ДА”= 9+3+6+2+6+4+1= 31=4

 

 


Нумерологично тълкуване :

 

 

1.       Начална вибрация „9”

 

 

За да разбереш значението на „Свободата” трябва да си надраснал любовта към себе си, към личното, т.е. егото си и да си започнал да се възприемаш за колективно същество, същество, обвързано неразривно с вичко и всички, които го заобикалят. Тогава ще проумееш смисъла на живота, т.е. благоприятните условия за развитие, които ти е предоставил Творецът и ще можеш пълноценно да ги използваш. Ще осъзнаеш и оцениш безкрайната любов, с която си обграден и ще я откриваш в най-малките неща от ежедневието си. Само с това съзнание ще може да се превърнеш от разрушител в сътворец. И само като сътворец ще можеш да работиш не за личното, а за всеобщото благо. Тогава ще се изпълни завета на думата „свобода” – всичко ще ти бъде дадено, но по Волята на Бога, защото единствен Той притежава „Безусловната Любов” и всичко което Той е сътворил е Красота, Хармония и Мир. Останалото е от неосъзнатия човешки род. Когато Христос постига Безусловната Любов, сам казва: „И даде ми се всяка власт на небето и на земята.”

 

 

2.       Крайна вибрация на думата „31”

 

 

Означава да преодоляваш трудностите, т.е. изпитанията, изпитите в  живота си, осъзнавайки себе си като дух – душа – тяло, т.е. чрез силата на  „Светата Троица” – числото „3” и по този път да постигаш и осъзнаваш личната си сила като сътворец, като частица от Бога  - силата на числото „1”.

 

 

 

3.       Сборна крайна вибрация  „4”

 

 

Всичко се постига чрез лични усилия и натрупване на лични опитности, които водят до висша степен на осъзнаване.

 

Какво е „СВОБОДАТА” за нашето тяло? Тялото ни е сътворено въз основа на Природни закони, които го поддържат в идеално здраве. Ако осъзнаем тези закони и ги спазваме по личната си воля, сме здрави. Тогава като физическо тяло имаме свободата да се движим без ограничения във физическия свят. Ако не ги осъзнаем, идват болестите, чийто единствен смисъл е да ни накарат да се научим да мислим правилно и да направим верния избор.

 

Какво е „СВОБОДАТА” за нашия ум? Ние винаги сме на кръстопът. За да предприемем нещо, винаги трябва да избираме  между различни варианти на действие. Ако сме взели правилното решение, постигаме реализация на нашите идеи и винаги имаме благоприятен изход,  дори от най-трудните на пръв поглед ситуации. Животът ни е светъл и радостен. Ако не – потъваме в лабиринт от пречки, които в крайна сметка изчерпват силите ни. Животът е сив и неприветлив.

 

Какво е нашата човешка  „СВОБОДА”? Като ограничена частичка от Цялото, ние сме свободни единствено да правим ИЗБОР. Дали той ще е правилен или не, зависи от степента на нашите опитности, от силата на нашето съ-знание да отграничи правилното от грешното. И колкото повече израстваме като съ-знание, толкова повече нараства и нашата свобода, защото се разширява нашия кръгозор. Увеличава се степента на нашата възприемчивост и ни се дава възможност да навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко в тайните на нашата Вселена. И тъй като основният материал, от който тя е изградена се нарича „Любов”, то колкото повече Любов акумулираме в себе си,  толкова по-свободни, ще се чувстваме, като същества, които я населяват. Или колкото по обичащи и разумни, толкова по-свободни.

 

Като имаме предвид, че нашата природа е не само материална, че освен от тяло сме изградени от дух и душа, то параметрите на свободата ни нарастват необозримо. А далеч, далеч в тази необозримост светят словата:

 

 

 

„Аз и Бог едно сме, а в Любовта болести няма.” Това е пътят на Съвършенството. Няма грешни чувства, няма грешни мисли, няма грешни действия. Всичко е Любов. Когато всичко се върши от Любов, ограничения няма. Има само СВОБОДА. Това е живот по Волята на Бога или
С ВОлята на БОга  ДА.”

 

П. Маринова


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1029824
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031