Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2014 15:43 - СЛЪНЦЕ, СЛЪНЧИЦЕ....... - 3
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1334 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.10.2014 17:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
  Одухотворяващо, живот и здраве даряващо..


МИСЛИ ОТ БЕИНСА ДУНО - продължение

imageАко при изгряването на Слънцето съзнавате, че възприемате повече от Божията любов и от Божествения живот, тогава слънчевата светлина ще има за вас лечебно действие. Не мислите ли и не съзнавате ли, че това е така, изгревът на Слънцето ще представлява за вас чисто механичен процес, който нищо няма да ви ползва. Нашият организъм има милиарди клетки, които имат свойството на Земята да възприемат слънчевите лъчи, да ги трансформират и да задържат от тях необходимата прана за обновяване и лекуване. Щом сте неразположени, излезте навън, изложете гърба си на слънце и от него ще получите това, което никаква философска мисъл не може да ви даде.

imageКогато се правят слънчеви бани, добре е да сте облечени в бели или в яснозелени дрехи - тези цветове са хубави. Важно е изпотяването. Ако сте на открито място, завийте се с тънка мушама. Когато се лекувате по този начин, трябва да съсредоточите мисълта си да се излекувате направо от природата. Планинските слънчеви бани са за предпочитане, понеже ритъмът на Слънцето не е нарушен от астралния мисловен облак, който обгръща града. През всички годишни времена слънчевите лъчи не действат еднакво. Земята в началото на пролетта е повече отрицателна, и затова най-много приема. Ето защо през пролетта слънчевите лъчи действат най-лечебно. От 22-ри март нататък Земята постепенно става положителна. През лятото тя е вече доста положителна и затова приема по-малко. И летните лъчи действат, но по-слабо. Най-добрите месеци за обновяване са от 22-ри март, през целия месец април и май до 22-ри юни. На последната дата всяко растене спира. Има дни през месец септември, които по силата на жизнената енергия се равняват на майските дни. Използвайте слънчевите лъчи през тези дни. ТОгава има присъствие на светли същества около вас.

imageМного от болестите се лекуват със слънчева енергия. При това, доказано е, че всяка болест има определено време, когато се лекува. Някои болести се лекуват през май, други - през юни, изобщо през цялата година. Най-лековити са слънчевите лъчи сутрин от 8:00 - до 9:00 часа. Към обяд лъчите са много силни и не действат добре върху човешкия организъм. Ранните слънчеви лъчи действат добре върху анемични хора. Когато иска правилно да използва слънчевите лъчи, човек трябва да изложи гърба си под известен наклон. Измени ли този наклон, той няма да се ползва от разумните лъчи на слънцето. Като говорим за Слънцето, ние нямаме предвид само физическото Слънце, но и духовното Слънце, като проява на интелигентни разумни сили, като проява на същества, носителни на любов и мъдрост. В бъдеще, когато хората осъзнаят това, ще се лекуват само със слънчеви лъчи. Те ще знаят кои лъчи срещу какви болести и недъзи могат да се използват. Под влияние на Слънцето се събужда космическото съзнание на човека.

imageЕнергиите, които излизат от Слънцето, крият в себе си запас от жизнени сили, от лечебни енергии. Иска ли човек разумно да използва Енергиите на Слънцето, трябва да излага гърба си на ранните слънчеви лъчи, още преди изгряването на Слънцето. Енергиите, които ще приеме по това време, се равняват на енергиите, които би приел, ако се излага на Слънцето през целия ден. Даже и в облачно време може да излизате преди изгряването на Слънцето и да концентрирате мисълта по посока на изгряващото Слънце. Облаците пречат само да видите Слънцето, но неговите жизнени енергии минават през тях. Никаква външна сила не е в състояние да противодейства на слънчевите енергии. Ако имате екзема, ако ви падат косите, ако имате ревматизъм в ставите или пък някакви подутини в корема, ако сте богат, направете си тераса, изложена към Слънцето и оградена със стъкла. Хвърлете ризата си до пояса. Легнете с глава на север, а краката да са на юг. Изложете гърдите си на Слънце, като пазите главата. Стойте така половин час. После легнете по корем за половин час, после пак на гръб и така ще продължите, докато се  поизпотите хубаво. Ако направите 20-30-40 бани, всичко ще изчезне. Може да излагате на Слънце цялото си тяло. Слънчевите бани ще правите сутрин от 8:00 - до 10:00 часа. Ако тези бани произвеждат ефект върху гръбначния стълб, мозъка, дробовете, вие ще почувствате ефекта и върху  цялото тяло. Мозъкът е батерия. Щом тази батерия започне да възприема, щом пълненето й със слънчева енергия става правилно, тя после я изпраща къв всички части на тялото и тази енергия започва да лекува. Колкото повече слънчева светлина приемете в себе си, толкова по-голяма мекота и магнетизъм ще се развие във вас. Когато човек тури ръцете си с длани срещу Слънцето, това може дастопли цялото тяло, понеже топлината на нервите минава по цялото тяло. Излизайте всяка сутрин на Слънце, като излагате гърба си най-напред на юг, после - малко на север, малко - на изток и постойте така един час от 7:00 - до 8:00 часа сутринта.  Отправете ума си към Господа и кажете:" Господи, просвети моя ум. Дай здраве на всички хора, а заедно с тях и на мен." След това започнете да мислите върху най-хубавите неща, които знаете.
Правете този опит през цялата година. Ще видите, че 99% вашият опит ще бъде сполучлив. Доброто влияние на Слънцето върху човека подобрява състоянието на артериалната кръв. Слънцето повдига човешките мисли и чувства, с което и сръвта на човека се пречиства.
Има такива болести, които не се подчиняват на никакво лекарство, но изчезват, щом ги подложите на тихите слънчеви лъчи. Буци, подутини след 2-3 месеца ще изчезнат. Когато човек се свърже с Бога, дойде ли Божествената светлина, буците постепенно изчезват.
Аз казвам, че единственият най-добър хирург, когото познавам, е природата, слънчевите лъчи. Само те режат най-правилно - отрзват гнилото месо, без да закачат здравото.
imageКогато изсате да се лекувате, излагайте гърба си на ранните слънчеви лъчи. Когато искате да придобиете вътрешен мир, излагайте гърба си на залязващото слънце, а лицето си отправете на изток.
imageЧесто съм казвал, че човек трябва да разговаря със светлината. Боли те гърбът. Изложи гърба си на слънце, на светлина, мисли за нея, за това, което съдържа и болката ще изчезне. Всички болести на ума произтичат от недоимък на светлина; на сърцето - от недоимък на топлина. Всички болести на душата произтичат от недоимък на истина.
imageКогато заболее, човек трябва да се свърже с енергията на Слънцето и на Луната. Ако не може да се свърже с тях направо, нека се ползува от ония растения и минерали, които са свързани с енергията на Слънцето и Луната и да ги трансформира правилно.
imageНе гледайте Слънцето, когато грее силно. Гледайте го сутрин, когато изгрява. При това има особен начин за възприемане на слънчевата светлина, не само чрез очите. Малко хора могат да използват правилно светлината, въздуха и водата. Повечето хора дишат само с дробовете си. Има и друг начин на дишане - чрез астралното тяло или чрез етерния двойник.
imageКаквото и неразположение да имате, като изложите гърба си на Слънцето, неразположението ви ще изчезне. Ако неразположението ви се дължи на отрицателни мисли, изложете гърба си на юг, а лицето  - на север. Няма да мине много време и неразположението ви ще изчезне. Ако сте хремави или простудени, изложете гърба си на юг, към слънчевите лъчи. Те лекуват всички болести. Ако енергиите, които  са произвели неразположението ви, са положителни, обърнете се с лице на юг, а с гръб на север и неразположението ще изчезне.


и още..........

vk.com/topic


Най-изумителните хотели в света

m.profit.bg/news/24 hotela, v koito bihte iskali da ste v momenta (chast 1)/nid-118479.ht









Тагове:   Слънчице,   сънце,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032966
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930