Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2013 03:23 - МЕДИТАЦИЯ СЪС ЗЛАТНАТА СФЕРА - СПИРАЛОВИДНО ОЧИСТВАНЕ
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2128 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.10.2013 00:07


Понеделник, 12 Ноември 2012 19:11 Упражнение "Спирално очистване" Написана от  Живо Слово image Спиралното очистване е неголяма, но важна част от информацията, пълната версия на която се съдържа в Техника за Балансировка на ЕМП /електромагнитното поле/.

http://www.jivoslovo.info публикува статията с разрешението на Йосиф Йоргов http://yosif.net


  
    В съвременната си форма „Спиралното очистване” помага енергията на тялото да се подготви за по-мощен заряд, който сега сме способни да задържим и използваме във всекидневния живот. Както много от нас осъзнават, свещеното събитие, което търсихме, вече се случи, и това сме ние, самата реалност на нашето съществуване! Почитайки себе си и своя живот по този начин, ние почитаме Източника или Твореца на нашето съществуване, независимо от това, по какъв начин го виждаме. Ако избирате това, можете да четете упражнението бавно. Но щом го усвоите, ще можете да го изпълнявате толкова бързо, както ви харесва. Можете просто да визуализирате поток от енергия, като четете на глас от първи до дванадесети пункт.
    1. Златният скелет
    Почувствайте, усетете, въобразете или мислете за златна енергия, въртяща се около краката ви по часовниковата стрелка. Позволете на тази енергия да проникне през стъпалата ви. Минералният състав на костите прави скелета добър проводник на тази чиста енергия.
    Сега, кост след кост, насочете златната енергия през скелетната ви система. Насочете енергията през костите в пръстите на краката, на всички кости, в глезените, нагоре към коленете, коленните капачки и през костите на бедрата. Насочете енергията през костите на бедрата  към опашната кост, нагоре през кръста и през гръбначния стълб. Изкъпете всеки прешлен в златната енергия. Насочете потока на енергията през рамената и плешките, надолу през гръдния кош и около ребрата. Насочете Златната енергия надолу през костите на ръцете към китките и към всички малки костички на ръцете и пръстите. Сега насочете вниманието и енергията нагоре към костите на шията, около челюстите, през зъбите и черепа.
    Вие току що изкъпахте цялата скелетна система със златна енергия. Позволете, почувствайте, усетете или вижте излъчващото се златно сияние през костите на тялото ви.
    Дишайте дълбоко и се отпуснете.
    2. Златният Мозък
    Преместете вниманието си вътре във вашия свещен мозък и изразете намерение, мозъкът да се изпълни с тази енергия. Започнете с кората на главния мозък, сивото вещество, покриващо връхната част на мозъка. Непосредствено под сивото вещество има бяло вещество – най-голямата част на мозъка. Позволете на бялото вещество на мозъка да се насити/да попие енергията като гъба. Съзнанието ви ще балансира „усещането” на златната енергия през двете страни на мозъка. Една от функциите на бялото вещество е да помага при всички екстрасензорни усещания.
    Фокусирайте вниманието си между веждите, малко по-високо и около 2,5 сантиметра вътре в мозъка. Тук се намира хипофизата – малка жлеза във формата на круша. Насочете златната енергия изцяло да обгърне/обвие тази малка жлеза, а след това изразете намерение енергията напълно да се абсорбира. В същото време изразете намерение да се активират хормоналните изменения в тялото ви, уместни за вас, за осъществяване на вашата еволюционна стъпка. Хипофизата е първата точка на контакт, енергийно свързана с епифизата.
    Сега преместете вниманието си в центъра на мозъка. Този участък понякога наричат свещен палат. Тук ще намерите епифизата/шишарковидната жлеза. Това е малка жлеза с форма на бъбрек. Насочете енергията да обгърне епифизата и изразете намерение тази жлеза да абсорбира златна енергия колкото е възможно.
    В тази част на мозъка ще намерите хипоталамуса и таламуса. Таламусът е ветрилообразен орган, съставен от сиво вещество, обиколен от бяло вещество. Двете секции на таламуса се намират в двете полукълба на мозъка.
    Таламусът отговаря за силата на визуализацията, която използвате в момента. Визуализирайте или си представете златна пеперуда, когато таламусът излъчва златно сияние. Изразете намерение да се усили проявлението на вашата свещена природа.
    Преместете вниманието си на тила/задната част на главата/. Фокусирайте се в основата на мозъка. Тук ще намерите орган с яйцевидна форма, наричан варолиев мост. Представете си този орган, вашия варолиев мост, изцяло сияещ като злато. И накрая, със силно намерение насочете тази златна енергия надолу по целия гръбначен мозък. Вие току що изпълнихте с енергия своя мозък.
    Дишайте дълбоко и се отпуснете.
    3. Ендокринна система
    Префокусирайте вниманието си и започваме да насочваме енергията надолу през ендокринната ви система.
    Отначало фокусирайте златна енергия вътре в паращитовидната и щитовидната жлеза в долната част на гърлото. Изразете намерение златната енергия напълно да изпълни и насити тези жлези.
    Над областта на сърцето, под гръдната кост, се намира тимусът /ендокринна жлеза, орган на имунната система, регулира енергийния баланс на организма – б.пр./. Енергийният център, който се асоциира с тимуса, се нарича област на Висшето Сърце. Тази жлеза и енергията на тази зона са важна точка на произхода и излъчването на златната енергия в нашето физическо тяло. Усиленото излъчване на енергия от областта на Висшето Сърце е един от ключовете за силно изразяване на нашата електрическа духовна природа. Когато усилим способността да изразяваме тази електрическа енергия, ще можем да ускорим процеса на изцеление, когато тялото е разбалансирано. В наш интерес е да стимулираме тази област. Насочете енергията да обкръжи/обгърне тимуса и изцяло да го изпълни/насити. Усилете намерението си по време на изпълването на жлезата със златна енергия. Тя ще се изпълни и ще започне да излъчва златна енергия през клетките в цялата област на сърцето. Визуализирайте цялата област на сърцето, светеща със златна светлина!
    Преместете вниманието си на сърдечния мускул. Сърцето не е част от ендокринната система. Въпреки това, перикарда - околосърдечната торбичка, която обхваща сърцето, може да бъде напълнена с няколко ценни капки хормонална течност. Тази течност ще помогне за нарастващото сияние енергията на сърцето. Изразете намерение да изпълните сърцето със златната енергия на еволюцията и любовта.
    Вляво от пъпа е разположена задстомашната жлеза, и когато стимулираме този орган със златна енергия, изразете намерение да се усили вашата способност да приемате и усвоявате енергийните изменения, които се извършват вътре в цялото ви същество.
    Сега преместете вниманието си в средата на гърба, на адреналиновите/надбъбречните жлези. Адреналиновите жлези са разположени над бъбреците. Използвайте златната светлина и изразете намерение за пълно обновяване на адреналиновите/надбъбречните жлези.
    Малко по-надолу, преместете вниманието си на сексуалните жлези, яйчниците и тестисите, и задържайте златна енергия вътре в тази част на тялото. Просветлението съществува за всяка клетка от тялото ви, включително клетките под кръста.
    Насочете енергията надолу през бедрата, глезените и стъпалата на краката. Физическото тяло беше наситено/изпълнено с енергия.
    Дишайте дълбоко и се отпуснете.
    4. Енергия около краката
    Сега енергията се върти около краката ви и създава силен ефект на заземяване. Укрепете заземителния ефект с разбирането, колко е важно да имаме дълбоки отношения с енергията на Земята. Това свещено заземяване ни помага да задържаме високите енергии, които сега са достъпни за нас.
    Вибрационните честоти на Земята се променят и започват меко/нежно да се издигат през енергийното поле като концентриран златен лъч и енергия. Насочваме този златен лъч през всеки енергиен вортекс /чакра/, асоцииран със системата на жлезите /ендокринната система/.
    Промяната на енергията може да бъде забелязана понякога като промяна на температурата или усещане за пощипване/бодване, когато насочвате енергията нагоре през енергийните вортекси на краката, чрез енергията на краката, към основата на гръбначния стълб.
    5. Жизненият център 
    Насочете вниманието си върху основата на гръбначния стълб и почувствайте, усетете, въобразете или мислете за светеща червена сфера /кълбо/ от жизнена енергия. В момента, в който златният лъч влиза нежно в тази сфера, красива рисунка, като златен прах, започва да се оформя и излъчва във всички посоки. Изразете намерение да благословите, засилите и балансирате енергийния център в основата на гръбначния стълб. Когато правите това, създавате свещена основа вътре във вашето същество, която е необходима, за да продължите да интегрирате енергията на божествената си природа.
    Лъч от златна светлина се издига към следващия енергиен център, творческо-сексуалния център.
    6. Творческо-сексуален център.
    Докато златният лъч се издига нагоре към творческо-сексуалния център, фокусирайте вниманието си в оранжева сфера на творчеството. Златна светлина се излъчва от тази сфера и образува рисунка от звезден прах. Изразете намерение да се отнасяте внимателно към начина, по който изразявате сексуалната си енергия. Сексуалната енергия е част от жизнената ви сила и може да бъде насочена да подпомогне/улесни вашата еволюция. Тази област е мястото на творчеството. Насърчете този поток от енергия за увеличаване на вашите съ-творчески усилия в живота. Изразете намерение да благословите, засилите и балансирате този център.
    Дишайте.
    7. Област на Слънчевия Сплит 
    Сега лъчът от златна енергия се движи нагоре. Насочете златната енергия в жълтата сфера на слънчевия сплит. Докато златната енергия резонира с тази област, можете да почувствате, усетите или мислете за рисунка, приличаща на слънчоглед.
    Запомнете, слънчевият сплит е известен и като място на подсъзнанието, и всички страни/аспекти на изображението са напомняне за всички ваши страни/аспекти.
    Дишайте дълбоко и просто бъдете!
    8. Област на Сърцето и Област на Висшето Сърце
    Сега насочете вниманието си и златния лъч енергия нагоре, в красивия изумруден център на сърцето.
    Почувствайте/усетете енергията, избухваща като красив калейдоскоп от златна и зелена енергия, пулсираща в сложни рисунки. Всеки от нас пази/съхранява първоначална част от Създателя в сърцето си, и всички ние заедно сме Единното/Едно цяло.
    Преместете вниманието си над сърцето, в областта на тимуса, това е областта на Висшето Сърце. Тук ще откриете концентрирана златна светлина. Изразете намерение за усилване на тази златна светлина. Можете да почувствате топлина и изпълненост на сърцето, в момента на разгръщане/разкриване на уникалната светлинна рисунка от енергия. Когато почувствате или усетите баланс вътре в сърцето, изпълнете се с любов и след това излъчвайте любов навън.
    9. Област на Гърлото
    Докато любовта се излъчва навън, насочете златния лъч нагоре, в синьото място на гърлената област. Този център е специален портал; място, където енергията „на небето и на земята” се слива и се трансформира в полезна сила. Това е центърът за изразяване на вашата частица истина. Помнете за силата на казаната дума. Старайте се да говорите само истина, даже за дребни неща. Позволете на енергията да полира/изглади начина, по който изразявате себе си пред света.
    Можете бавно да обръщате глава от едната на другата страна, докато работите с енергията на гърлото. Вие почти завършихте това упражнение.
    Поемете дълбоко дъх и пренасочете вниманието си.
    10. Третото око
    Концентрирайте и отправете лъч златна енергия нагоре, в центъра на вашия мозък. От епифизата, в центъра на мозъка, към хипофизата, близо до челото, е разположена област, която наричаме трето око. Тук енергията е с цвят на индиго. Докато златният лъч меко/нежно се излъчва през този величествен индиго център, светлинната рисунка напомня многостенен скъпоценен камък. Изразете намерение да задълбочите вашата мъдрост и да се увеличи разбирането ви. Можете да размишлявате, какво означава „мислете със сърцето и чувствайте с главата”. Тази област се асоциира с телепатията, шестото чувство, което развиваме сега с ускорена скорост.
    11. Област на Фонтанелата
    Префокусирайте и увеличете вниманието си докато насочвате златната светлина нагоре, през центъра на фонтанелата. По време на въртенето на златната енергия около върха/фонтанелата на главата, вашата уникална рисунка от светлина образува нимб. Това е енергийната рисунка на съюза. Златната енергия на човешката ви природа се слива с чистотата на вашата божествена природа.
    12. Задържане и Изхвърляне
    Поемете дълбоко дъх през носа и задръжте вниманието за момент. Позволете на енергията да се натрупа. Със силно намерение издишайте през устата и по време на издишването визуализирайте фонтан от цветна енергия, издигащ се нагоре през главата и спираловидно спускащ се надолу. Около и през цялото ви същество. Това движение укрепва вашата решетка и връзката ви с енергията на земята. Насладете се на мига на това усещане. Можете да почувствате себе си у дома.


    Намасте, скъпи приятели.
    С това завършва нашето упражнение.

    Пеги Дабро - "Елегантно придобиване на силата"
    Elegant Empowerment An Evolution of Consciousness
    Author: Peggy Phoenix Dubro & David P. Lapierre




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1031810
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930