Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2012 02:52 - ДИСТАНЦИОННО ВИДЕО-ЛЕЧЕНИЕ - КАК ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ СТРАХОВЕТЕ - КАРМА СИНГХ
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2169 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2012 02:54


image  

ДИСТАНЦИОННО ВИДЕО - ЛЕЧЕНИЕ -
КАК ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ СТРАХОВЕТЕ СИ - КАРМА СИНГХ

/превод от немски/

Това дистанционно видео-лечение е уникално по своето съдържание. Такова досега не е правено. Състои се от 4-ри части с различна интензивност и се провежда от известния английски духовен лечител Карма Сингх.
image  ВИДЕО 1-ВА ЧАСТ - ОБЯСНЕНИЕ Здравей! Днес искам да ти задам един въпрос. Знаеш ли кое е това, което владее тази планета и със сигурност я контролира? Може би ще кажеш парите. Те са част от властта, но не те владеят планетата. Предполагам, че ще имаш и други идеи. Но ще ти хрумне ли някога мисълта, че това което наистина контролира целия свят е СТРАХЪТ - преднамерено предизвиканият страх.

  Колко от твоите ежедневни дейности са провокирани от страха?

Примерно денят е горещ, прекрасен, слънчев. Защо не ходиш гол по улиците? Отговор - страх да не бъдеш отхвърлен от другите. Нищо общо с морала, здравето, разума - само страх от отхвърлянето. Това е единствената причина. Страх, че ще бъдеш обвинен, че не се държиш прилично или разумно.

Защо работиш работа, която въобще не харесваш? Отговор - страх, че няма да имаш достатъчно средства, за да преживяваш. Каква е действителността? В действителност на земята има толкова много ресурси, че всеки би могъл да се наслаждава на живота на милионер. Това е чиста икономическа статистика. Огледай се, близко е до ума. Защо тогава не става така?
СТРАХ. Страхът ни е накарал да предадем онази част от благата, която ни принадлежи на една много малка група хора, които искат да притежават света. И това е действително една много малка група от хора. Цифром и словом дванадесет човека. Дванадесет човека се опитват да владеят целия свят. И те го правят много добре. Кой е ключът, чрез който постигат всичко това - СТРАХЪТ. И така, ако се премахне страха, изчезва и инструментът за владеене. 

Изчисти страховете! Така ще изчистиш бедността, войната, почти всичко, което не искаш, което никой не иска, освен тези дванадесет човека.

Всички чувства са по двойки: креативни - разрушаващи. Просто превключи шалтера. Да вземем например благодарност, противоположното е паника. Едното или другото - просто превключи. Или гняв - щастие. Само превключи. Хвърли монетата. От едната страна е СТРАХ, а какво е от другата? МИР  - това е от другата страна. Мирът е, който печелиш, ако изключиш страха. Автоматично включваш мира.

И това е, с което сега веднага се заемам аз.  Искаш ли да превключиш или въобще да изчистиш страха? Ако си готов, това е моментът. Сега започвам с първото меко изчистване на страха.

!!! Бих препоръчал това видео да се гледа 2-3 пъти на ден през 1-вата седмица, преди да преминеш към следващите части, които са много по-интензивни. Но това е твое лично решение, твой едноличен избор. Ако решиш да действаш по-интензивно, трябва да очакваш емоционално или физическо неразположение. Няма да ти е много комфортно, когато започнеш да изхвърляш шлаки от натрупани страхове. Ако действаш прибързано, няма да ти е много приятно. Но ти си решаваш сам. Каквото и да решиш, не те грози никаква опасност.

image 
ВИДЕО 2-РА ЧАСТ
Втората трансмисия е малко по-интензивна. Времето, през което провеждам тази трансмисия, ще ти се стори по-дълго от това, което показва таймера на монитора ти.

!!! Ще ти препоръчам да гледаш тази трансмисия 10 поредни дни. Ще се промени възприятието ти за света. Хората, които си възприемал за врагове, ще ти станат приятели. Само страхът е бил виновен за вашето неприемане и неразбиране. Такива промени носят МИР.

image  ВИДЕО 3-ТА ЧАСТА
Третата трансмисия е най-интензивна. В края на трансмисията ще ти направя малък подарък. Можеш да го приемеш или не. Той изглежда като малко енергийно топче с оранжев или розов цвят. Можеш да го вложиш в сърцето си.

А сърцето лежи в средата на гръдния кош. В действителност ако попиташ хиляда човека, къде е сърцето - голяма част ще си сложат ръката върху стомаха, другите - върху левия бял дроб и само 3-ма човека ще си сложат ръката на сърцето. Това е така, защото сърцето е под наклон в гръдния кош. Предната му част лежи в лявата половина, а задната му част в дясната половина на гръдния кош. Затова, когато лекарят те прислушва, слага стетоскопа отпред в ляво, а отзад - в дясно. Но сърцето си е точно по средата и е толкова голямо, колкото човешката длан.

Сърцето е мястото, в което можеш да приемеш подаръка - малкото енергийно топче. Можеш да приемеш тази светлина, ако искаш. Може да не е днес. Можеш да я приемаш всеки път, когато гледаш този сеанс. Това, което можеш да правиш с тази енергия е, да изпращаш такива енергийни топчета в сърцата на всички хора, които срещаш. Това не е насилие. Можеш и да не го правиш. Но тези енергийни подаръци ще помогнат на другите хора да трансформират страха в мир. Това ще бъде твоят принос за разпространяването на мира в света.

Започвам с най-интензивната трансмисия. Сега ще бъдеш подложен и на емоционална обработка. Ще се усмихваш, не много, но ще има лека усмивка.

Ако можеше да видиш това, което виждам аз! Помещението е изпълнено с ангели и светли същества, които участват в тази трансмисия и активират всичко.

Сега, ако искаш, приеми енергийното топче и го сложи в сърцето си.

                          Намасте.
image   Това е приятелски поздрав и означава
"Поздравявам Бог в тебе."


   













Тагове:   карма сингх,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032106
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930