Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 21:45 - ДИСТАНЦИОННО ВИДЕО-ЛЕЧЕНИЕ - ОТСТРАНЯВАНЕ НА РЕПТИЛОПРОГРАМИРАНЕТО И ВЪЗВРЪЩАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ - КАРМА СИНГХ
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1340 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.04.2012 21:46


image
Кой реално уплавлява света - Дейвид Айк
www.imadrugpat.org/rules.html
Рептилоиди - Ротшилд, Хитлер
doktora757.blog.bg/politika/2011/04/03/deivid-aik-hitler-e-bil-ot-rotshildovi.721939




ДИСТАНЦИОННО ВИДЕО-ЛЕЧЕНИЕ - ОТСТРАНЯВАНЕ НА РЕПТИЛОПРОГРАМИРАНЕТО И ВЪЗ-
ВРЪЩАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ
- КАРМА СИНГХ


/превод от немски/

Чрез своята програма за видео-лечение известният английски духовен лечител Карма Сингх предлага на всеки да провери дали живее като истинска човешка същност или е форма на съзнание, подчинено на рептилоидния управленски порядък.

Видео 1-ва част - Обяснение
През последните няколко хилядолетия светът и човечеството са управлявани от много мощна йерархична структура, чието контролиращо ядро представлява една много малка групировка. Тази групировка е наложила свой ред на управление над човечството и много ловко го е заставила да се самоконтролира и да си самоналага изпълнението на този ред. Целта е да се отнеме свободата на човека, усещането му за пълноценна цялостна личност, ограбването на знанията и опита му, както и на всички богатства, предвидени за него, като творение на Бога. Как става това. Много просто. Първото оръдие за манипулация е страхът. Другото средство за подчинение е чувстовто за вина. Вината не е нищо друго освен очакването да те накажат за нещо, което не се е случило. Повтарям - за нещо, което не се е случило. Така над човечеството тегне една непрекъсната заплаха, че ще бъде наказано за нещо си и страхът, породен от това чувство за вина дефинира автоматично  властта на рептилоидите. Реално това си е чиста безмислица. Как можем да се убедим в това? Примерите са много.

Напр. съществува учението, че Бог създал човечеството, но нещо сбъркал, не му харесало и унищожил човечеството. Бог създал човечеството, но не могъл да си поправи грешката. Хм......... как звучи това?! Мислете!

При ислямистите има учение, че жените трябва да са забрадени от главата до петите. Откъде идва това разбиране. Попитайте някой учен-ислямист какво е казал Мохамед по този повод и ще видите, че отговорът му няма нищо общо с религиозните тълкувания. Мислете за някогашната Арабия. Това е бедна пустинна земя. Много странстващи в пустинята кервани, патриархат. Това, което Мохамед казал на мъже е следното: "Ти трябва да се грижиш за жените си по-добре. Купувай им забрадки, за да не попада пясък в косите им. Забулвай с фередже лицето им, за да не се издраска кожата им от песъчинките. Ходи две крачки пред жените си, за да предпазваш телата им с твоето собствено тяло." Мохамед в никой случай не е казал на мъжа: "Ходи две крачки пред жените си и демонстрирай собственото си превъзходство и тяхното подчинено положение." Не го е казал, защото жената е по-ценна от мъжа.

Вижда се, че цялата ценностна система е объркана и изкривена, което създава и погрешни отношения между хората, а това ги държи по-лесно в подчинено положение.


Същото е и при християнските учения. В библията пише: "Замълчи и знай, че Аз съм тук." Чудесно, но някой е пропуснал правилните пунктуации. Излиза, че Христос е казал на човека: "Ти си тук, ама
си толкова безсилен и безпомощен. Карай да върви, нали Аз съм с теб." Но ако се сложат правилните пунктуации смисълът на казаното коренно се променя. Христос е казал: "Запази мълчание и познай, че аз съм тук, в твоето сърце." Това звучи като заповед за медитация за себепознание, за да открие човек Бога в себе си и да установи, че Бог и той едно са.

А какво учи църквата? Коя църква те кара да медитираш? Никоя. Напротив, много християнски църкви, особено в Северна Америка учат, че медитацията е дяволско учение. Защо ли? Ако чрез медитацията имаш пряк контакт с Всевишния, защо ти е тогава църквата?

Ясно е, че ако осъзнаваш собствената си стойност, ако знаеш кой си, ще познаеш и собствената си сила, ще излезеш от реда на подчинение, наложен от рептилоидите. Ще започнеш да живееш като истински човек и ще започнеш да уреждаш света по един великолепен начин, като Божи сътворец. Това е твоето право, това е твоята сила - твоята творческа сила, която можеш да доразвиваш чрез медитацията "Аз съм."

От всички тези примери се вижда, че на човека му е внушена една много изкривена представа за него самия и за хората около него.

Още един пример - страхът от човешкото тяло. От древните библейски текстове се вижда, че голотата е нещо естествено. Откъде идва тогава този страх от тялото? Чиста манипулация. Но ако повярваш в нея, ще наложиш своите вярвания и на другите. Ако се освободиш от тези заблуди, ще отвориш очите и на останалите за истината.

Друга манипулация е фармакологичната промишленост. Тя позволява да се харчат милиарди средства с нищожен резултат. А на духовния лечител не се позволява дори цент. Защото дарбата му идва даром и даром трябва да я практикува. Да остане разорен и без покрив. Защо ли?

Това са все примери. Мислете върху тях.

Мястото в човешкото тяло, където е извършено рептилопрограмирането е един малък участък между задстомашната жлеза /панкреаса/ и дебелото черво. Дебелината му отговаря на дебелината на два листа хартия. Това е програмата, която трябва да бъде отстранена чрез останалите три видео-части. Благодаря."

Видео 2-ра част
Това е първата трансмисия за отстраняване на това старо рептилопрограмиране. Гледайте го колкото може повече.

Видео 3-та част
Това е втората трансмисия за отстраняване на рептилопрограмирането. Видео 2-ра и 3-та част са само подготовката по отстраняването. Истинското отстраняване и възвръщане към себе си е видео 4-та част.

Видео 4-та част
Тъй като част от чувствата за вина са много дълбоко вкоренени и се изявяват по много различни начини, е препоръчително това видео да се гледа много пъти. Опитът на духовните учители показва, че са необходими месеци ежедневно практикуване за постигане на пълно освобождение.













Тагове:   карма сингх,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032438
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930