Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 04:50 - КВАНТОВ ПРЕХОД 2012 - МЕДИТАЦИИ С КРИСТАЛНИ ЕНЕРГИИ
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3052 Коментари: 0 Гласове:
1



image За духа и за душата » Възнесението и 2012 г. Божественото Усамотение по пътя към Възнесението (втора част) www.dar-center.com/article/

Послание на Метатрон, 12 април, 2011 г.

Медиум: Джеймс Тиберон

Втора част

Божественото Женско начало

В допълнение, много от хората, които в този живот са от женски пол, са избрали специално роля в уравновесяването на плантетата в този момент. Не е ли вярно, че планетата е в неравновесие от продължилите хилядолетия патриархални енергии? Затова би изглеждало, че голямо мнозинство от привлечените към „Новата Епоха” са жени, с цел да „закотвят“ Божественото Женско начало. Жените се определят в съвременните ви схващания като „по-слабия пол“. Нищо не може да бъде по-далеч от истината!

Много от жените, които в момента са сами, са обусловени да чувстват, че трябва да имат партньор. Отново повтаряме, приемете своето усамотение. Вие сте го избрали, ние ви отдаваме почит за пътя, който сте избрали.

Идеалът за планетата е не да бъде с доминиращо мъжко или женско начало, а съвършен баланс между ДВЕТЕ, но в момента тя все още е в неравновесието на патриархалния резонанс. Ние почитаме онези от вас в женско тяло, вашата сила наистина напредва в сътворяването на благотворното равновесие.

В действителност свръх душата съдържа в себе си и двата пола и е самодостатъчна. Това не означава, че любовта не е основната честота на душата, тя наистина е най-високата вибрация. Тя е резонансът, който Възнесената Душа създава към Космоса и се отразява обратно като колективна хармонична функция на кристалната любов. Идва момент, когато онези от вас, които са изпълнявали ролята на сродна душа, ще придобият самостоятелност и, по вашите думи, ще се разделят с радост. В постигането на всемогъщество еволюиралата душа накрая ще стане самодостатъчна и така ще излъчва грандиозна безусловна любов към ВСИЧКИ. Това е както трябва да бъде. По този начин вие се Възнасяте.

 

Приемане на Суверенността

Окончателното израстване на душата не се постига чрез свързването с друг човек. То се случва вътре в Божествения АЗ в универсална хармония с Всичко, Което Е. Разбирате ли? Това е активирането на Аз-а за божествения резонанс на Квантовото Кристално Поле. Разделянето трябва да се случи преди окончателното колективно обединение, то трябва да се случи, за да се постигне окончателното сливане с ВСИЧКО, КОЕТО Е. Това СТЕ вие. Това е АЗ СЪМ, КОЙТО СЪМ.

Смисълът на това, което казваме, е, че ако сте в състояние на Усамотение, осмислете неговата цел. Ако имате връзка с някого, направете я по-изтънчена в красотата на по-висшата любов на независимост. Вие наистина ще откриете, че любовта се разширява и връзката става по-прелестна в състояние на липса на зависимост, докато откривате, че връзките, основани на взаимна зависимост, са неуравновесени в едната посока и се провалят.

В състояние на суверенност хората ще гледат на себе си като на завършено цяло, а не като на собственост на партньора си или „по-добрата половина“ на някого. Всеки един ще внесе във връзката своето интегрално, цялостно Аз в пълнота, в мощен поток от енергия по начин, който не се среща често днес. Има предварително съгласувани точки, които предвиждат свобода на избор и промяна, дори когато промяната предвижда прекратяване на партньорството. В сувереността всеки един споделя най-доброто от себе си, без да се накърняватт идеалите. Всеки един ще признае божествеността на другия и ще съхрани цялостта на АЗ-а.

Те ще си дават обещания и ще правят избори от нов тип, но ще има възможност за донапасване и преглед на условията. Това ще позволи по-голямо зачитане на АЗ-а. Тези възможности ще имат за цел да предотвратят енергийните блокажи и ще намалят разстроените бракове и усложненията покрай разводите и съдебните дела.

Някои връзки, изградени по този начин, ще просъществуват цял живот, други – не. Но архетипът на сувереността ще ги поддържа по-добре и в двата случая, основавайки се на избора и взаимното зачитане на условията на всеки един. Така тази независимост става радостна, лишена от доминирането, налагането на убежденията, морала или волята на единия спрямо другия партньор.

Масово хората днес не разпознавят или не разбират своята душа, своето божествено АЗ. Аз-ът за съжаление се възприема от масите като личността, подчинена на егото. Вярно е, че коефициентът на светлината на планетата сега е по-висок отвсякога, но той обхваща едва 10% събудили се от население от над 8 млрд. души. Това е достатъчно число, за да се осъществи Възнесението, но още много трябва да се направи.

 

Религията в Новия Порядък

Религията в новия порядък трябва да бъде насочена към индивидуалността, да признае естеството на АЗ-а, естеството на БОЖЕСТВЕНАТА ДУША. Нито една от вашите световни религии днес не отговаря истински на тези въпроси. Нито една от вашите религии не отговаря на въпросите за истинския Космически, Извънземен, многомерен произход. И той трябва да залегне в разбиранията в новата парадигма. Нито една от основните ви настоящи религии не може точно и цялостно да предаде истинската история на човека на земята. В този смисъл, не съществува нито една истинска религия днес на планетата. Повечето се основават на предварително зададени шаблони. Всяка твърди, че познава пътя към Бог, че може да предвожда по пътя към Бог, но никоя всъщност не е в състояние. Всяка си има своята догма, своята йерархия и средства за контрол.
Човекът днес търси БОГ по-пламенно от всякога и това търсене само по себе си има потенциала да донесе светлината. Малко религиозни учители са истински учители, може би изследователи, но не и истински учители. Други са шарлатани дори в сферата на метафизиката и така наречената „Нова Епоха”. Малко от онези, които твърдят, че предават послания от Възнесени Учители или Ангели, наистина са способни на това.

 

Проницателност

Когато цялостта не се поддържа, връзката с истинския дух се разпада и всички хора са уязвими да загубят цялостта. Наистина пътят на Възнесението се изразява в способността на всяка душа да се въздигне до своята по-висша същност. Погледнете вътре в себе си и открийте своята божественост в сърцето си. Не чрез сляпо следване на гуру, проповедник, медиум или духовен лидер, а чрез СЕБЕ си. Приемайте само онова, което вие самите усещате да резонира като истинско, Скъпи Мои, и не отдавайте своята сила на друг. Всеки един от вас може и трябва да бъде проводник на своята висша същност. Изучавайте, гледайте, слушайте, отличавайте, преглеждайте и само приемайте онова, което резонира с вас.

Пътят към божественото, Учители, минава през свещената суверенност на АЗ-а. И във Възнесението пътят към по-висшия АЗ минава през себеопределянето и търсенето на този аспект на Бог вътре в себе си с голямо желание, заложено във вашата душа. Учете, търсете и работете! Няма голяма надежда за мързеливите. Вие сте тук, за да направите непознатото познато! Работете върху това! Бъдете воин на светлината в условията на двойнствеността, защото истинските битки са вътрешни за себеусъвършенстване. Пътят не е лесен. Но в Себеусъвършенстването се крие енергия, толкова силна, че тя ви зарежда с всичко, от което се нуждаете, за да продължите напред, и има ново ниво над всяко, до което сте се възнесли. Съзнанието непрестанно се разширява.

 

Вие никога не сте сами

О, Скъпи Хора, Ние наистина усещаме вашите моментни състояния на отчаяние и копнеж, и знайте, че ние ви почитаме, знайте, че вие никога не сте истински сами. Духът ви обгръща и ние сме специално на ваше разположение, за да откриете утеха и успокоение по божествения път, по който сте поели. Защото ви уверяваме, че вие сте избрали да бъдете точно там, където сте, и има голяма причина, благороден стремеж и цел във вашия безбрачен светски аспект.

Именно чувството на самота често води до усещането за сладка горчивина и празнина, което ви кара да търсите богатия океан на мъдростта на ваше разположение за преоткриването на голямата утеха във вашата собствена божественост.

Затова ние внимателно ви приканваме да разберете, че именно заради това нямате такива взаимоотношения в това важно време на вашата планета.

Вие не сте сами заради провалена връзка, вие не сте сами, защото не сте способни да намерите партньор. Наистина вие се намирате в благодатно усамотение, защото сте избрали да се придвижите по-високо, да се съсредоточите върху вътрешната душа. Всяка душа слиза в усамотение и се отправя в усамотение към висшите измерения. Но това усамотение е отваряне към вашата истинска природа на плуралистично съзнание, вие се свързвате отново с по-голямата си част и тази част не познава самотата. Самотата съществува в света на двойнствеността.

Скъпи Сърца, използвайте това време мъдро и го прегърнете, защото вие сте избрали път, който Учители често избират на „Прага на Завършването”. Ние знаем, че не е лесно, но истинската болка, която понякога изпитвате, е мотивиращият фактор за вътрешно вглъбяване. Вие сте на прага на голям квантов скок.

 

Заключение

Открийте своя път. Открийте себе си. Обичайте себе си, обичайте се един друг, обичайте божественото вътре в себе си и вътре във всеки един! Открийте многомерните аспекти на своята истинска Душа. Това е благородството на усамотението.

И въпреки че пътят е понякога доста труден и самотен, знайте, че това е предизвикателството на двойнствеността, защото преди всичко вие сте едно цяло и не ви липсва нищо. Във висшите светове, Учители, вие сте в своята свещена природа на единно цяло, в пълно и безкрайно блаженство.

Аз съм Метатрон, Господ на Светлината, и споделям с вас тези ИСТИНИ!

Вие сте Възлюбени.

... И така е наистина.

http://lightworkers.org/channeling/129148/being-alone-sacred-sovereignity-solitude

http://www.youtube.com/user/komurosan#p/u/50/jlY8KjTYDc8

Изпрати на приятел

* Вашето име:* Вашият email:* Email на получателя:Лично съобщение:
(заглавието и адресът на статията ще се изпратят автоматично)

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

* Вашето име:* Вашият email:Относно:* Съобщение:

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Възнесението и 2012 г.“

Всички статии по темата











Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032609
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930