Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 19:46 - КВАНТОВИЯТ ПРЕХОД - Трансформация на дванадесетчакровата система в човека - Архангел Михаил
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5921 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 02.11.2011 22:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трансформация на дванадесетчакровата система в човека - Архангел Михаил ЖИВОТЪТ НА НОВАТА ЗЕМЯ
ВИЕ И КРИСТАЛНОТО ВИ ТЯЛО
image
Архангел Михаил чрез Силия ФЕН www.yosif.net/articles.php

ЕНДОКРИННА СИСТЕМА

www.copaste.net/_edu/view.php
www.belchohristov.com/38.html Тази информация е предадена от Архангел Михаил, за да ви помогне по-добре да разберете, как функционират новите многомерни кристални тела и съответно да създадете и поддържате определящото равновесие между Енергията и Формата, което сега е толкова нужно. В тази статия ще обсъдим това, което наричаме „Духовна/ендокринна” система и ролята й за балансиране на енергиите в тялото. Във втора статия ще обсъдим „Емоционално-духовното балансиране и заземяване на физическото тяло”. Мнозина  забелязват напрежението, което възниква при опитите им да овладеят енергията си, която често се колебае от високоенергийно ниво до крайна степен на изтощение или граничи с пълно изтощение. Други  се чувстват инертни и неспособни да извършат работата си в нормалния досега обем. Физическите разходи, необходими за живота, може да се възприемат  като много големи. Възможно е да възникне въпросът, защо енергиите въздействат върху едни, а на други нищо не се случва. Да, „старият модел” на тримерното човешко същество функционира в седемчакрова енергийна система, в която е възможно само двете или трите долни чакри да са чисти и функциониращи. Новата енергия на човека-ангел работи в 12-чакрова енергийна система, в която всички чакри трябва да са чисти и действащи. Освен това, по-високите вибрации на 8-ма и 9-та чакра на изцяло осъзнатото същество се изпращат директно към физическото тяло. Това означава, че  в биоенергийната система на възнасящите се хора-ангели тече огромно количество енергия от Новата Земя. Запазването на равновесието на биоенергийната система е определящ фактор за здравето и благосъстоянието на индивида. В противен случай енергията ще избива и ще създава физически и емоционални проблеми. Когато се разбере биоенергетиката на Духовната ендокринна система, е много просто да се запази равновесието й.  Преди да обсъдим тази система, само ще добавим, че тези, които не са активирали 12-чакровата си система или не са се възнесли, все още чувстват ефектите на високочестотната енергия от пето измерение. За тях тя се усеща като напрежение, което трябва да се балансира. Външно енергията изглежда като прекалено бързо движеща се и те са напрегнати и неспособни да се „държат в ръце”. Колкото и да е странно, изходът не е в ускореното движение, а във физическото забавяне, за да смогнат вътрешните вибрации да се повишат в съответствие с външните. Колкото по-висока е честотата на вътрешните вибрации, толкова по-спокоен и способен да се отвори за по-високи състояния на съзнанието е човек.

ДУХОВНАТА ЕНДОКРИННА СИСТЕМА. ЕПИФИЗАТА – ВИСШ ВИБРАЦИОНЕН ПОРТАЛ НА ТЯЛОТО.  Ендокринната или хормоналната система е Порталът между физическото /материалното/ тяло и сферите от енергия и светлина. Имено чрез нея светлината от светлинните тела се преобразува в телесни химически сигнали-хормони, които влизат директно в кръвопотока.  Хормоните регулират разпределението на енергията и функционирането на физическото тяло. Ако ендокринната система е свръхстимулирана, се създават енергийни вълни, които мнозина възприемат къто неустойчивост в процеса на приспособяване към новото си тяло и енергийните потоци. Светлинната енергия от по-високи измерения пулсира от центъра на Галактиката и влиза във физическото тяло чрез епифизата. Тази малка жлеза в мозъка е най-значимият портал за прием на по-високи светлинни вибрации. В човека-ангел или възнасящото се същество тя е изцяло активна и винаги функционираща. Човекът със стара енергия я използва само в медитациите, кагато се въздига, за да се срещне с по-високите вибрации на наставниците, ангелите и висшето АЗ. Но след това този канал се затваря. При напълно активирания човеко-ангел ангелският/духовният портал е винаги активен. Състоянието е подобно на дълбока медитация /съответстваща на тета-ниво на мозъчните вълни/ или на състоянието, предхождащо събуждането. Точно затова толкова много хора по времето на прехода се чувстват като увиснали и дезориентирани. Те се опитват да се приспособят за нормален живот имено на това ниво на съзнание. Основната задача на прехода е, човек да се научи хем да живее в тета-ниво на съзнание, хем да остава заземен, за да функционира адекватно във физическия свят. Тета-съзнанието освен това е ниво за създаване на чудеса. В него се създава енергия, формираща намерението за проявление. Когато човек се настрои на това ниво на съзнание ще може много по-лесно да твори чудеса. По време на прехода много хора усещат чрез епифизата „мощни енергийни вълни”. Когато енергийното излъчване от центъра на Галактиката е много силно, епифизата е пренатоварена и  свръхстимулирана. Това може да доведе до „превъзбуждане” на друга основна ендокринна жлеза на мозъка – хипофизата. Това създава проблеми в енергийното равновесие на физическото тяло. Епифизата и хипофизата са непосредствено свързани в тялото с електромагнитната или биоенергийна „монтажна платка”, затова хипофизата се активира чрез светлинно излъчване или сигнали, излъчващи се от епифизата.

ХИПОФИЗАТА - КЛЮЧЪТ КЪМ БАЛАНСА Хипофизата е главната жлеза в ендокринната система. Основната й функция е да регулира функционирането на тялото чрез управление на хормоналното равновесие. Тя си сътрудничи с щитовидната жлеза за регулиране на разхода на енергията в тялото. Ако хипофизата е пренатоварена, временно може да се претовари щитовидната жлеза, а на по-ниско ниво - и надбъбречните жлези. Те излъчват енергийни вълни, които създават усещането за „витаене в облаците”. Това може да разбалансира тялото и ако продължава прекалено дълго, може да доведе до изгаряне на надбъбречните жлези или до силно изтощение. Може да се стигне до крайна степен на изтощение на щитовидната жлеза, до колебания между свръхактивност и бездействие в опита да се регулира енергийната неустойчивост на тялото. Това може да причини депресия и безпокойство, тъй като химическите вещества на мозъка, напр. серотонин, също са извадени от равновесие. В резултат човек може да изпита крайни физически и емоционални състояния, тъй като тялото се опитва да се справи с тази нова вълна еволюционна енергия, която създава чисто кристално тяло като вместилище за по-високото съзнание на човека-ангел. Трябва да подчертаем, че човешкото тяло е изумителен саморегулиращ се организъм, който винаги търси равновесие. В този процес на биоенергийно развитие то се стреми да ви помогне да намерите възможно най-бързо равновесие, с което да можете да се наслаждавате на мощта и енергията на новото кристално тяло. Наградата ще е увеличаване продължителността на живота, съвършено здраве и безгранична енергия. Но проблем на сегашния момент за много от вас е, че начинът ви на живот не позволява на тялото ви да изпълни необходимата корекция. И така, когато хипофизата ви чувства увеличаваща се възбуда, трябва да намалите темпа си на живот. Ако не го направите, тялото ви ще го направи вместо вас. Много хора боледуват имено затова, че тялото им ги принуждава да снижат темпа на живот и да позволят на прекалиброването да се случи или да се коригира биоенергийната, хормонална и ендокринна система. Много по-добре е да отчитате командите на тялото си, за да снижите темпа. Ако чувствате напрежение или умора, починете си. Докато почивате висшето ви АЗ ще работи над създаването на равновесие в духовната ви ендокринна система, за да ви позволи да обработите растящите нива вибрации и нахлуващи енергии.

УСПОКОЯВАЩАТА СИСТЕМА: РОЛЯТА НА ТИМУСА И 
"ДИШАНЕТО СЪС СЪРЦЕТО"

    Най-добрият начин за успокояване и балансиране на тялото е да се работи с дишането и енергията на тимуса или „висшето сърце”. Тимусът е енергиен портал на сърдечната чакра, в който светлинните или енергийни излъчвания се усещат като Безусловна любов. Сърдечната чакра също е и чакрата управляваща белите дробове. А физическото дишане се активизира от тимуса и сърдечната чакра. Сигурно сте забелязали, че когато се вълнувате, дишате много повърхностно, дори задържате дишането си. Това не позволява на сърдечната чакра да се отвори и ви пречи в равновесието на това ниво. Когато сте дълбоко отпуснати, като при медитация, дишате дълбото и позволявате на енергията на сърцето да тече плавно. Създава се усещане за дълбок покой и релакс, които са отличителните черти на медитацията.
    И така, начинът за успокояване на биоенергийната система и за възвръщане равновесието на тялото е методът, наречен от нас „Дишане със сърцето”. Когато вдишате дълбоко и се съсредоточите в сърдечната чакра, вие изпълвате системата с енергията на Безусловната любов. И това на свой ред балансира излишното електрическо напрежение в епифизата, като създава чувство на мир и покой.
    Колкото повече се учите да дишате дълбоко и ставате „дишащи осъзнато”, толкова повече активирате функцията на тимуса, който не само засилва чувството на Безусловна Любов, но играе и съществена роля в здравото тяло, като захранва физическата имунна система.

СИЛНОТО ТЯЛО ПОДДЪРЖА СИЛНА ДУХОВНА ЕДНОКРИННА СИСТЕМА  
Сигурно, най-добрият начин за поддържане на промените в тялото ви са редовните физически упражнения и добрата диета. Силното и здраво тяло е по-доброто средство за изразяване на мощната 12-чакрова енергия, отколкото слабото и умореното. Фактически, ако не добиете физическа сила, няма да сте способни да поддържате изискванията на новото енергийно натоварване на тялото ви. Тъй като Кристалното тяло на Новата Земя е силно и здраво тяло. То е създадено, за да се движи и да е активно. То обича чистия въздух и активността в чистия въздух. Колкото повече време сте на открито и дишате дълбоко, толкова повече ще помогнете на тялото си да регулира и балансира новата кристална биоенергийна система, докато вие извършвате еволюционен скок. Когато постигнете равновесие, ще чувствате спокойствие, умиротворение и сила. Ще можете да използвате 12-чакровата си система за създаване на каквито си пожелаете чудеса в живота си. И така, вече може да разберете, защо е толкова важно да помогнете на тялото си при този преход, тъй като то сменя „кабела” и „активира” Духовната ви Ендокринна система. То ще постигне по-бързо равновесие, ако си сътрудничите и отчитате текущия процес, като забавите темпа си и съзнателно работите над създаването на равновесие в живота си. Чувството на равновесие и хармония на външно и вътрешно ниво трябва да е цел, тъй като се придвижвате към пълно използване на вашето удивително, могъщо Кристално тяло на Новата Земя.

ПРОБИВЪТ НА ЧОВАКА- АНГЕЛ: РЕКАЛИБРИРАНЕ В БЯЛАТА СВЕТЛИНА   
Няма съмнение, че се случват значителни и чудесни трансформации в човешкото тяло и многомерното вместилище „Хора-Ангели” или Същества на Светлината, които всички ние се явяваме. В първата част със съдействието на Архангел Михаил обсъждахме, как Светлината и Енергията се предават от Тялото на светлината към физическото тяло. В тази статия ще обсъдим моментът, в който равновесието е постигнато и физическото тяло и Тялото на светлината стават Единни.
    Ние всички чувстваме измененията, но и аз бях развълнувана, когато успях да видя тези измерения във видима форма. Свързах се с Шейла Мур в Сан Диего (Калифорния, САЩ), която работи с изображения на аурата. Шейла има дългогодишен опит в работата с изображения на човешката аура и интерпретацията им. Тя ми изпрати изображения, които привеждаме с нейно разрешение по-долу.
imageИзображението в горния десен ъгъл е аурата на новите „Хора-Ангели”. Тя е изпълнена с бяла светлина и чакрите са настроени за 100 % активност. Това е мощно енергийно същество. Аз също работя с изображенията на аурата, но никога досега не бях виждала аура, подобна на тази. Това е възнасящо се същество, Човекът-Ангел. Шейла казва, че консултира 1-2 такива човека на месец. Архангел Михаил ми обясни, че тези хора са настроили своите Светлинни Тела към необходимия за провеждане на белия цвят „Коефициент на въртене”. Архангел Михаил разказа за рекалибрирането на Светлинното тяло в януарския си ченълинг за Starchild. Отбеляза момента, когато кристалният възрастен или Човекът-Ангел ще се активира напълно. Това е същество което генерира енергия и е готово да прави чудеса. Изображенията от аурата на Човекът-ангел долу вляво е на човек в преход. Бяло-виолетово-индиговата аура показва висока степен на съзнание, но чакрите имат ниска енергия. На другите две изображения са показани хора в процес на преход. Изтощаването на енергията на чакрите се обяснява с претоварването, което е характерно при прехода.
    В преходния период Тялото на Светлината „променя канала” и се активира. Висшият АЗ допуска активация в темпа, с който човек може да се справи без да си навреди. Но „коефициентът на въртене” се запазва нисък, за да опази човека от страничните ефекти на електрическия дисбаланс в Светлинното тяло.
Но през януари 2006 г. Духът реши, че планетата е готова за рекалибриране и възсъединяване с Галактическата мрежа. И затова тези, които са били готови, са увеличили скоростта на въртене в Тялото на светлината до степен, в която енергиите на чакрите като при пумпала се съчетават в белия цвят на аурата. Рекалибрирането също доведе и до работата на чакрите с пълна мощност. Човекът-Ангел изразява пълната сила и потенциал на първоначалния шаблон на Човека-Ангел, създаден от Бог като вместилище на Рай-съзнанието. ПОДДЪРЖАНЕ НА РАВНОВЕСИЕТО
Знам от собствен опит, че при това увеличение на скоростта на въртене ще трябва да останете заземени и да удържате 12-чакровата си система в равновение. Иначе ще чувствате „колебания” или „спад” на силите, което е характерно за тези, които „пряко се включват” към пълното могъщество на Човека-Ангел.
Ако не сте заземени, то с нарастване на силата вероятно ще загубите връзката си с материалната реалност и ще се фокусирате на по-високи измерения. Когато това се случи с мен, беше чудесно. Прекарах времето си със Звездни същества и кораби от светлина. Дори две от снимките ми са със светлинни кораби около дома ми. Но „полетите ми” ставаха все по-високи и разбрах, че ще напусна планетата, ако не се заземя в близко време. Затова наставниците ми направиха всичко, за да заземя енергията си в материален план, за да задържа баланса на горните чакри.
    На практика заземяването беше тежка работа. С този процес трябваше да извърша „приключващо чистене” /както го наричам аз/ на коренната чакра (основата), сакралната чакра и чакрата на слънчевия сплит. Човекът-Ангел е хибрид между Човек и Ангел. В семейството на Светлинните Работници има тенденция да се съсредоточават върху „ангела” или небесния аспект и да игнорират човешкия. Но това не е процес на трансформиране на човека в ангел, а процес на смесване на човешкото и ангелското в съвършено равновесие вътре в нас.

Затова за поддържане на Висшето Ангелско Същество долните чакри трябва да са абсолютно чисти, отворени и готови да се въртят със 100 % мощност. Това означава, че всеки човек-ангел е изцяло заземен и непринуден в материалната си реалност. Изобилието е реалност и ваше право. В материалните условия Хората-Ангели винаги имат това, от което имат нужда. Това е дарът на изцяло включената коренна чакра. Всичко, което е необходимо, се привлича в живота им, без недостигът на нещо или борба за него.
Човекът-ангел също е освободен изобщо от емоционални драми. Изцяло активна сакрална чакра означава, че съществото е извън пределите на греха и кармата в пространството на пълното приемане и вътрешния мир със Всичко Съществуващо. Хората-ангели създават света защото знаят, че Земята е място за нежност и любов, подържано от Любовта на Всичко Съществуващо, и че емоционалните драми и насилието са „игра на илюзията”, в която играят духовните „деца”. Когато въртенето на сакралната чакра достигне пълна скорост, всички емоционални драми ще „излетят заедно с тапата”, за да създадат пълна яснота и мир.

Също и енергията на ума от Слънчевия сплит няма власт над Човека-Ангел и не го управлява. За повечето това е най-трудната стъпка, тъй като умът на съпротивляващото се същество, „излита с тапата” когато чакрата на слънчевият сплит е в пълна скорост на въртене. При пълна мощност, умът е този, който изначално трябва да е част от цялото, а не доминиращата енергия на съществото. Може да откриете, че умът ви скача като уплашен кон, тъй като се опитва да си взаимодейства с увеличаващата се скорост на въртене с цялото Тяло от Светлина. Но той ще се успокои и ще добие ново равновесие, само като разбере, че в това ново енергийно поле на бялата светлина е безопасно.

И така, когато това необходимо заземяване е постигнато, сърдечната чакра може да функционира като център на съществото, откривайки достъп до по-високи измерения на съзнанието.

ЛИЦЕ В ЛИЦЕ СЪС СЕБЕ СИ. МОМЕНТЪТ НА 
ПРОБИВА НА ЧОВЕКА-АНГЕЛ

Когато достигате тази висша точка на калиброване, ще се получи пауза или точка от времето и пространството, когато ще ви се струва, че нищо не се случва. Това е празнина или подобно на матката пространство, в което сте способни да сте изцяло със себе си и това, което сте всъщност, тъй като интегрирате всички нови аспекти на съществото си и раждате новата си персона или енергия в качеството на човека-Ангел.
Тази пауза може да продължи няколко месеца, тъй като вътрешната вибрация се повишава, а външните колебания се забавят. Мнозина от вас усещат това като чувство на преумора и неспособност да се справят с нормалното си работно натоварване. На практика вие изпитвате бързо повишаване на скоростта на въртене и имате нужда от забавяне във външния свят, за да позволите на вътрешната пренастройка да се случи. В тази пустота или маткоподобно пространство, ще се срещнете лице в лице със себе си, с истинското си лице, както е казано в Коан Дзен. Ще се съедините с Божествеността си или своята Божествена същност и ще освободите страховете и неувереността на „низшето” си АЗ. Ще откриете, че сте в безопасност и винаги сте били там. Ще намерите Любовта и Мира вътре в себе си. Ще намерите Вътрешния си Мир. В този момент ще започнете да се въртите в Бяла Светлина. И още един Човек-Ангел ще се роди на Новата Земя.
КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ СЪС СИМПТОМИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Този ченълинг беше като отговор на Работник на светлината, изпитващ явни симптоми на Възнесението.
Така наречените симптоми на Възнесението са всъщност физически дисбаланс, който се случва, когато съществото стане изцяло многомерно, но при много силни Космически енергии е неспособно да задържи центъра си и да съхрани равновесието. В близко време енергиите на Възнасящата се Нова Земя ще останат мощни, и докато хората в процеса на възнесение, ще се учат да съхраняват равновесието в тези енергии и ще изпитват „симптомите” на Възнесението. Затова сега искаме да ви кажем, че се надяваме да ви посочим пътя, насочващ и водещ към такова състояние, в което да преминете през предстоящите звездни порти и енергийни вихри, без да губите равновесие до степен на дезориентираност и да се разболявате, както преди.

Ключът за това е пълната интеграция на висшите и низшите ви енергии, а това означава да сте изцяло ЗАЗЕМЕНИ, след което да съумеете да съгласувате заземения ви физически носител с Висшите Енергийни Тела, които са транспортното ви средство в многомерното съзнание. Както забелязахте, често хората, имащи важна духовна мисия на планетата, са толкова дълго в духовната сфера, че са съвършено незаземени, и нямат мощен фундамент в Земен план, който е необходим да се задържат и провеждат мощните енергии на възнесението на Новата Земя. Затова от време на време, когато енергиите са особено силни, тези хора губят равновесие и физическият носител се подлага на голямо напрежение, създаващо болести и нещастие. Всички проявяващи се физически симптоми са резултат от непълната съгласуваност и балансираност на висшите и низшите тела. Тъй като, когато телата са в баланс и СЪРЦЕТО работи с пълна сила, енергията може да тече свободно от висшите нива до Сърдечната чакра и в Земята, какъвто е замисълът. Сега повечето са неспособни да предадат енергията от висшите тела към физическото и това се усеща като сърцебиене и аритмия, тъй като енергията се затлачва във висшите тела. Низшите тела чувства умора, слабост и болнавост, защото не вибрират в хармония с енергията на висшите тела. Освен това, може да откриете, че сте станали прекомерно емоционални и раздразнителни, или плачливи и подтиснати. Или може прекалено да се вглъбите в себе си, да попаднете под въздействието на егото и личните драми. Това не е свидетелство за нуждата от „лечение на вътрешното ви дете”, тъй като повечето възнасящи се същества като цяло са преминали вече през това изцеление. Това свидетелства за изведени от равновесие долни чакри от мощните енергии на активните висши чакри. Представете си, ако искате, че долните чакри увеличават скоростта си, но в този процес има известно колебание в скоростта и изкривяване, тъй като се напасват към новата скорост на въртене. Мнозина са ни казвали, че не разбират защо се чувстват толкова раздразнени или извън емоционалното равновесие. Че не могат да направят нищо. Да, това е вярно. Досега, докато долните чакри не започнат да се въртят с необходимата за баланса спрямо висшите чакри скорост, много малко неща можете да направите с изключение на това, да позволите на този процес да се случи и да знаете, че скоро ще почувствате преимуществата от процеса на сънастройване. Но също така знайте, че този процес е естествен и автоматичен и висшите енергии ще постигнат този баланс, ако им дадете време и пространство.

Това е само временна фаза на изравняване и с времето енергийните и физическите ви тела ще намерят начин да се уравновесят и изравнят. Вие можете да помогнете на процеса, ако разбирате, че това е преди всичко процес на изравняване, и че съгласуването между висшето и низшето ще облекчи тези симптоми. И разбира се, ключът е сърцето. Сърцето трябва да е изцяло открито, за да пропуска пълния поток Космическа Творческа Енергия през системата. Когато телата са съгласувани, а сърцето е открито, физическото тяло, както му се полага, действа като канал за Божествената творческа Енергия.
В тази съвършена съгласуваност и течение, възниква пространство за опит от чудеса. Та потокът Божествена Творческа Енергия е толкова интензивен и мощен, че почти всичко може да се постигне. Но то се постига чрез енергийния поток на Сърцето, а не чрез главата. От момента на пробването да се управлява процеса чрез главата или егото, потокът няма да се придвижи напред. И ще се блокира проявяването на чудесата. Като резултат ще се появи чувството на неопределеност – сякаш в живота ви нищо не се случва. Фактически, сами създавате енергията на затлачване като не приемате чудесата, случващи се в живота ви. Рационалният ви ум ви казва „Не, това не е възможно” и така блокирате енергията и се отказвате от проявяването. И по този начин живеете в струващото ви се небитие, докато можете да сте във великото богатство и изобилие, ако само позволите на сърцето си да ви води натам. И всичко, което се иска от вас ще отстъпи и безпристрастно ще изпита това, което трябва да почувствате, като се откажете от необходимостта първоначално да съдите и анализите с главата, а после да реагирате с егото си. Егото трябва да се научи да работи в хармония със сърцето и да позволи на Сърцето да е Лидер. Само тогава ще бъдете готови изцяло да влезете в ПРОСТРАНСТВОТО НА СЪРЦЕТО ВИ и ще успеете да уравновесите енергиите и да проявите това, което желаете. Много често вашата енергия се съпротивлява на това, което искате да проявите, и което Вселената иска да ви даде. Изтощавате се в опита да задържите старите програми и убеждения. Дойде времето да допуснете в живота си изобилието от любов и материално благосъстояние, което в това време Потокът Божествено Творческо Съзнание ви дарява. Ние искаме да ви кажем също, че тъй като енергиите започват да се ускоряват все повече, докато се придвижвате към звездния портал 11:11, след това към портала 12:12 и лятното слънцестоене, вие леко ще направите тези промени в живота си. Всеки ден прекарвайте известно време на улицата, сред природата или работейки в градината. Това ще ви помогне да се заземите. Постарайте се да изключите изцяло обработената храна и се съсредоточете върху свежите плодове и зеленчуци, кафяв ориз, боб или кълнове боб. Това ще ви донесе силна и свежа земна енергия чрез храната.
Прекарвайте всеки ден известно време в покой, в персонална медитация и за собствен растеж – не за планетата или за другите, а за себе си. Подарете безусловна любов на себе си, а след това ще можете да я споделите с другите и с планетата.
А след това, според степента на доближаване до новата високоенергийна точка, ще почувствате себе си по-заземени и ще се справяте много по-добре.
Искаме също да ви предложим като ежедневна практика визуализацията – вие стоите, а енергията ви се стича в Земята. Визуализирайте, как Космическата енергия се влива във вас през коронната ви чакра, след това слиза към сърцето, после по цялото ви тяло -  към Земята и в Звездно-Земната ви чакра, а след това в кристалната мрежа. Това ще настрои енергийния поток така, че ще ви позволи да сте центрирани и открити, без да губите баланса и без да се забави промяната във въртенето на чакрите ви, предизвиквайки дисбаланс и дискомфорт.

    Превод: Анита

waytosoul.ru/nod











Тагове:   квантов преход,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bven - Поздравления за постинга!
02.11.2011 20:46
Информацията е много полезна и навременна - пожелавам много читатели да я видят и разберат!
Хубава вечер!:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032640
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930