Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 16:44 - ДУХОВНИ ЛЕЧИТЕЛИ - ИВАНКА МЛАДЕНОВА
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 13062 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.10.2011 14:39


image image СИЛАТА НА ДУХОВНИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ


С една моя молитва наркоманите сами спират с дрогата, твърди признатият и в ООН феномен Иванка Младенова - БЕЗСРЕБЪРНИК
С огромна благодарност, Ваня!
image С Божията благословия Иванка лекува зависимите от алкохол и наркотици българи "Господи, аз ли ти се криво молих, или ти ме криво разбра". Тази мъдрост е събрала горчивия народен опит с небесните сили. Те невинаги оправдават очаквания на българина, а и правичката да си кажем често си правят оглушки за воплите му. Но кой да го светне, че и пред Висшите сили човек трябва да си има омбудсман (застъпник, посредник). Живото доказателство е феноменът Иванка Младенова, която от години е застъпник на алкохолици и наркомани по нашите ширини. Нейният метод, който не признава обреченост и физическо разстояние, е признат от Сдружението на алтернативните лечители в България (САЛБ) и от Международната Академията по Информатизация към ООН. Случайност или знамение, но срещата ни с Иванка съвпадна с празника на един от най-големите чудотворци на България - свети Иван Рилски.
Лоби в небесното царство
Жената чудо, както я наричат изцелените, от години лекува като с магическа пръчка различни зависимости. Най-удивителното е, че нейният уникален метод включва само добра дума и молитва. Изречени обаче, пред който трябва от небесното царство, те помагат на болния дори да се намира на другия край на света.
"За бог разстояние няма. Аз само моля за помощ на този човек, а изцелението го дава Той", признава Иванка Младенова. Разяснява, че всеки има избор какво да прави в този си живот, но когато човек е зависим от психотропни вещества, волята му е на колене и не осъзнава какво върши. Тогава моралният закон за свободния избор не важи.
"Не се набърквам в кармата, но имам разрешението, когато човек има разрушителна зависимост да го излекувам тайно, без сам да го е поискал", обяснява родният сензитив.
Кодът на изцелението
Иванка Младенова е един от малцината българи, които имат разрешението (кода) да измолват изцеление свише при случаите, когато човек е умопомрачен от алкохол, наркотици или поради друго психично състояние.
"Лекарствата са за лекарите, билките са за билкарите, а моята работа е да внеса душевен мир. Аз съм духовен лечител, защото помагам на духа и на душата да се осъзнаят и да се борят срещу порока. Дарбата ми е космически код. С него викам вашите духовни водачи, ангели, архангели и моля пред тях за здраве. Всеки човек си има ангел пазител", убедена е лъчезарната Иванка, която не се изкушава да си приписва чудесата, случващи се непрекъснато около нея. Именно поради тази причина избягва да се титулова и екстрасенс въпреки безспорно чутовната биоенергия, която притежава.  
При небесния омбудсман на България се ходи само с една снимка. "Трябва ми, за да видя образа на онзи, за когото ще моля, но и да прозра първопричината за проблема му. Много хора пият от депресивни състояния, тъй като не могат да се справят с житейските ребуси на тия вълчи времена, по-слаби са и посягат към чашката. Други, особено младите, пробват просто от любопитство", показват наблюденията на лечителката.
Хора, минали през приемната й, свидетелстват как техните близки взели постепенно да осъзнават своето състояние и да намаляват количествата. Агресията им спаднала и сами тръгнали трескаво да търсят изход за спасение, било с лекари или с алтернативна медицина. А зависимите дори не знаели, че съответно техният баща или майка са идвали при феноменалната Младенова.
В съюз с егото
"Правилният подход е, когато усетят активиране на оздравителния механизъм да се насърчава наркоманът, да се гали егото му - "Браво, ето че ти можеш и сам". Тогава почти винаги се успява", съветва жената, невидима опора на най-слабите духом българи.
Момче, зависимо от наркотици от Велики Преслав, минало през няколко комуни у нас и в чужбина, но накрая все се връщало към дрогата.
"Беше постъпвало многократно и в клиники за детокс. В момента, в който излизаше да се социализира, изпитваше един неистов страх да тръгне на работа сам, страх, че няма да се справи, страх от абстиненция. Така винаги отново се връщаше към хероина. Имаше ситуации, в които, за да открадне пари от тях, заключвало родителите си в една стая, за да може да тършува на спокойствие. В този момент майка му, медицински работник, дойде с едно голямо неверие при мен. Аз тогава й казах - "Нека говорят делтата ми, а не устата му, защото един добър психолог наистина може да те шашне, но дали ще свърши работа", спомня си Иванка. След нейната благотворна намеса момчето наистина станало неузнаваемо. Само намалило количествата, непрекъснато искало от родителите си да ходят на вилата сред природата. "Сега е напълно чист. Завърши Лесотехническия университет, има си и прекрасно семейство", свидетелства духовната лечителка.
Невидим тумор
крие дарбата
Нейната дарба се отключила през 1998 година. Тогава Иванка чула страшната диагноза - микроаденом на хипофизата (тумор в мозъка). Докторите й дали само 6 месеца живот, тъй като туморът се развивал много бързо. По това време работила като санитарка в очната клиника в Медицинска академия. Развивала кризи със страшно главоболие, кръвоизливи и повръщане. Постъпила за изследвания в клиниката на доц. Протич. Щом започнали да й правят скенер, апаратурата блокирала и не успели да я пъхнат в огромната машинария.
При томографията странните явления продължили. "Как пък излезе, че 12-те снимки са мъгляви, защото съм дишала. Череп има мозък - няма", връща с усмивка лентата назад Иванка. Докторите се видели в чудо. Тогава й дали едно лекарство да потиска тумора, който според медиците растял изключително бързо.
При баба Кунка от Славщица
"Накрая реших да отида при баба Кунка от село Славщица, Ловешко. Бях чула за нейната ясновидска дарба. Отидох при нея с цялата папка изследвания, а тя тъкмо си идваше от коситба с една вила на рамо. Без да поглежда опашката, каза - "Айде да влезе софиянката". Вътре ми рече: "Да кажеш на доктора и жена му (а те работели заедно - б.а.), че те имат тумор в мозъка, ти нямаш. Здрава си и ще лекуваш. Сега, когато ти стане зле, се хвани за желязо", посъветвала я селската гледателка.
В първия момент Иванка била шашната, но постепенно установила, че има силата да диагностицира. Самите доктори, веднъж усетили дарбата й, я разпитвали какво мисли за някой пациент, дали поставената му диагноза е вярна.
"Имаше един д-р Минков във отоневрологията. Той в името на експеримента ме допусна до пациентите. Ходехме заедно на прегледи. Аз нищо не правих, само стоях отстрани и слушах. В един момент болният се унасяше и заспиваше. След като се събудеше, с думите "а май съм задрямал", установяваше, че болката му е отшумяла", разкрива за първи път потресаващи факти от своята биография Иванка Младенова. На въпроса защо точно тя е надарена с тази сила, отговаря: "На времето майка ми е направила аборт с мене и пак съм оцеляла. Сигурно съм имала мисия и сега я изпълнявам", търси обяснение за себе си един от големите феномени на България.  
Любомир Старидолски
Феноменът Иванка Младенова премахва зависимости mistika.bg/bg/news/view/18.fenomenat-ivanka-mladenova-premahva-zavisimosti.html image

Лечителката внушава на пациентите си оздравяване чрез молитви

Иванка Младенова е един от най-работещите феномени в България. Офисът й в центъра на София е постоянно пълен с пациенти, трите й телефона не спират да звънят. Затова се налага по време на разговора ни да ги изключи, защото иначе никога не замлъкват. Иванка успява преди началото на своя прием да ни вмъкне в графика си за срещи.
Жената е сърдечна и отзивчива. Нейната основна дарба е да измъква хората от капана на зависимостите.
„Не мога да кажа със сигурност откога притежавам тези свръхестествени способности, но активно работя с хора вече близо 20 години”, споделя лечителката. От 1986 година тя страда от изключително тежко главоболие, което причинява невероятни болки и дори повръщане. Започва се едно непрестанно обикаляне по лекари, които не могат да определят от какво страда жената. Когато влиза за изследване със скенер в Медицинска академия, апаратът изведнъж се разваля, а количката, на която е сложена Иванка, започва необяснимо да се мести напред-назад. Цяла седмица след този опит, апаратът е развален и не функционира.
По-късно медиците се опитват да снимат мозъка й чрез томография. Снимката обаче е абсолютно бяла и не отчита наличие на каквото и да е в черепната кутия. „Очевидно мозък имам, но апаратът не го засича”, казва шеговито Младенова. Следват неуспешни изследвания с рентген, с контрастно вещество в кръвта и с доплер, на който обръща вълните обратно.
В крайна сметка Иванка посещава психиатри, а накрая е диагностицирана с микроаденом на хипофизата. Лекарите й дават шест месеца живот, като прогнозират, че най-вероятно ще бъде засегната и от агромегалия с увеличение на пръстите и челюстта. Шокираната жена започва прием на лекарства за потискане на тумора, който с техниката от онова време няма как да бъде отстранен хирургически.
Нейни познати обаче решават да я заведат при прочутата в цяла Северна България баба Кунка от ловешкото село Славщица. Иванка хваща всичките си изследвания под ръка и се озовава пред къщата на жената. Още с идването си тя пита: „Коя е софиянката?” и я кани пред другите. „Баба Кунка само ми каза, че не аз имам тумор, а моят лекар и неговата жена. Затова да не се притеснявам, защото съвсем скоро ще започна да помагам на хората и постепенно с отдаването на енергията ми главоболието ще отмине”, споделя днешната лечителка.
За да изпробва дали наистина притежава дарба, Иванка се свързва със свои познати от отоневрологията в Медицинска академия. Ходи заедно с лекарите на визитации, като остава известно време с всеки пациент. След това хората споделят, чесе чувстват много по-добре, когато тя им помага. Постепенно изцерителката усеща, че се е превърнала в проводник на божествената енергия. Тя твърди, че може да разчита специални космически кодове, които й се дават след силна молитва.
Най-голямата дарба на Иванка Младенова обаче е да спасява хората, станали жертва на алкохолна или наркотична зависимост. „При мен идват всекидневно близки на хора с подобни проблеми. Имало е случаи, когато те ми разказват за това, че болният приема и по два литра алкохол дневно. С моята помощ успявам да накарам зависимите да намалят постепенно пиенето, да снижат агресията и да спрат да ходят по кръчми по цяла вечер”, разказва лечителката. Тя предварително винаги дава декларация, която роднините на лекувания да подпишат. В нея се казва, че не им е давала никакви билки или медикаменти и не ги е спирала да търсят помощ и от традиционната медицина. При наркоманията също просто внушава от разстояние, че трябва да се прекрати приема. След това много бързо се забелязва здравословния ефект не само върху физическото, но и върху духовното тяло.
За Иванка не е проблем да изпраща своите молитвени послания навсякъде. Тя има доволни пациенти от САЩ, от Канада, както и от цяла Европа. Според нея за Бог разстояние на съществуват.
Със същата сила лекува и анорексия, и булимия. Нейните клиенти с такива проблеми почти веднага осъзнават, че са значими, че имат за какво да живеят, спират да повръщат. Иванка разказва за един нетипичен случай на момче, което още в пети клас развива коварното заболяване. В училище започват да му се подигравта понеже е доста пълно и не може да участва пълноценно в игрите по време на физическо. Отлъчено от приятелите си, детето започва да се подлага на страшен глад. Отказва да приема всякаква храна. Непрекъснато му е лошо, започва да развива страхова невроза и да става изключително агресивен. Младенова му изпраща енергия чрез своите молитви, след което казва на майка му, че до дни ще поиска сам да яде и да не му отказва нищо. „Момчето започна да се храни пак. Нйа-анпред взе ягоди, после картофи, а беше станало само на кожа и кости. Сега спортува и изглежда чудесно”, споделя лечителката.
Тя съветва своите пациенти да изричат редовно молитва в свободен текст, като накрая да се обърнат и да кажат: „Помогни ми, Иванка!” В такива случаи при тях започват да се усещат различни влияния – някои дори заспиват, а други разпознават холограмния й образ пред тях.
Иванка казва, че няма силно развито ясновидство, но е останала сама поразена преди известно време, когато се налага да оперират внучка й във Франция. Там е цялото семейство. По време на интервенцията тя изпраща молба до своите духовни водачи да мине всичко наред. В този момент вижда пред себе си като картина операционнара, седем бели кълба, олицетворяващи водачите, както и лице на жена, която казва: „Операцията мине много добре. Събуждаме я.” Минута по-късно Ивнака получава есемес със същото съдържание от дъщеря си. хваща такси и отива в болницата, където в коридора среща жената от видението си, която се оказва български лекар, помощник-хирург на операцията на детето.


НЕСТАНДАРТНИ ЛЕЧИТЕЛИ с МАРТА ВАЧКОВА
bnt.bg/bg/productions/92/edition/11678/jenite_10_januari_2011_nestandartnite_lechiteli

Телефони за връзка с гости на предаването:

Юри Молов- 0887854259
Дончо Тонев - 0898764868
Братя Великови - Тодор и Петър - 0897225789
Иванка Младенова – 0898733698
Мустафа - 0878601419
Кармен Лазарова, оставяме e-mail : carmenjoao@abv.bg

 

ЧОВЕКЪТ ИМА СЕДЕМ ТЕЛА
www.blitz.bg/article/3706




Тагове:   аура,   лечители,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - az sam edna ot po4itatelkite na I...
17.01.2012 21:17
az sam edna ot po4itatelkite na Ivanka MLADENOVA.Za darbata koiato pritejava za men e fakt.Ne vednaj sam se obra6tala za pomo6t.Miastoto i razstoianieto za neia niamat zna4enie kade se namira6.Dori samo s edin telefonen razgovor sled polovin 4as ve4e se 4uvstva6 dobre.Spasiavala e dori i da6teria mi v 4ujbina.Prizovavam vseki koito ima nujda ot sposobnostite pomo6ta ineinoto dobronamereno sarce sarde4no vi ia prepora4vam.S ogromni uvajenia i 4est kam teb VANIA DIMA SVILENGRAD.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032688
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930