Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2011 19:18 - ВИДЕО-ЛЕЧЕНИЕ
Автор: pandor Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1141 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2011 22:56


КАРМА СИНГХ - духовен лечител, Англия
www.karmasingh.com/web/en/healing-transmissions.html
           В основата на теорията и практиката на английския духовен лечител КАРМА СИНГХ е залегнала полярността на нашите чувства и емоции. Например:
                  /+/                                       /-/
              щастие                               скръб
              мир                                     страх
              любов                                 омраза
              благост                               ярост ..........
 Чрез техниките си КАРМА СИНГХ просто "превключва шалтера" на нашите емоции от /-/ - към /+/ полюс. 
КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ВИДЕО-ФОРМАТИТЕ ПО ПОРЕДЕН НОМЕР:

1./ 2. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪРДЕЧНИТЕ ЖЕЛАНИЯ - ОБЯСНЕНИЕ/ ТРАНСМИСИЯ
          Тъй като векове наред знанията, придобити чрез сърцето, са били подтискани и отдалечавани от нас, около него се е събрала много неизползвана  енергия. Тази трансмисия ще я освободи и ще помогне на сърцето да работи по-бързо, да усеща по-ясно желанията ти и да ги изпълнява. Всъщност се изпълнява програмата, заложена във всеки от нас. Създават се предпоставки всеки да достигне до целта на своето сегашно прераждане и да я реализира, работейки с пълния капацитет на своите индивидуални възможности. www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch

3./ 4. РАДИОАКТИВНО ЛЪЧЕНИЕ - СПЕЦИАЛНА ТРАНСМИСИЯ -
         ОБЯСНЕНИЕ/ ТРАНСМИСИЯ
         Специална трансмисия за предотвратяване на последиците от радиоактивното замърсяване, предизвикано от ядрената централа Фукушима - Япония. Чрез специална техника английският духовен лечител КАРМА СИНГХ "подрежда" хаотичните полета и енергии на ядреното лъчение и неутрализира вредното им въздействие.
www.youtube.com/karmahealer#p/u/2/jrpFVFeczS4
www.youtube.com/karmahealer#p/u/4/kBBjCtzh0C0

5. СПЕЦИАЛНА ТРАНСМИСИЯ
              Поради особеното време, в което живеем, КАРМА СИНГХ излъчва тази трансмисия в помощ на всички, които  работят в услуга на човечеството или са ангажирани с решаването на важни общочовешки проблеми. Тя е продължена чрез серията: "ОТВАРЯНЕ НА ДРОБОВЕТЕ ЗА НЕОГРАНИЧЕНО ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ"
www.youtube.com/watch
6. /7.  ПОСТИГАНЕ НА ПО-ВИСОКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, МИР, ЩАСТИЕ -
          ОБЯСНЕНИ
Е/ ТРАНСМИСИЯ
              Въздействието е върху хипофизата. Тази жлеза ни дава достъп до по-високи нива на съзнание, но функцията й е подтисната следствие употребата на лекарства, флуор и високата консумация на свинско месо.
www.youtube.com/karmahealer#p/search/1/dj0f47kpqIs
www.youtube.com/karmahealer#p/search/0/EkDTAfpCXos

8. /9. ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРИЧНИЯ ПОТОК - ОБЯСНЕНИЕ/ ТРАНСМИСИЯ
        Недостигът на парични средства се дължи на погрешни модели и представи за парите, вкоренени дълбоко в нашето подсъзнание. Колкото по-често се гледа видеото, толкова по-ефикасно се отстранява енергийното поле, възпрепятстващо паричния поток към дадената личност. www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch


12. / 13. / 14.  БЕЛИ ДРОБОВЕ - ПРЕЖИВЯВАНЕ НА БЕЗГРАНИЧНО ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ
          Депресията се натрупва в белите дробове, затова КАРМА СИНГХ работи върху тях. След освобождаването им ще можете да живеете живота си с безгранично въодушевление. Всяка част трябва да се гледа по няколко пъти и тогава да се премине към следващата, за да се получи необходимият ефект.
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch


15./ 16./ 17. ЧЕРЕН ДРОБ - ДА СЕ ДОБЛИЖИМ ДО ЩАСТИЕТО
       Работи се върху черен дроб и жлъчка. Черният дроб е химическата лаборатория на нашето тяло. От духовна гледна точка той е отговорен за усещането за щастие, здраве и благополучие, т.е. за доброто ни настроение. Ако черният дроб не е пречистен, в кръвта се натрупват вредни вещества, които се отлагат по костите и стените на кръвоносните съдове. Резултатите са сериозни сърдечно-съдови заболявания, заболявания на костната система, Паркинсон и др., както и отрицателни емоции. За да се постигнат необходимите резултати, с всяко видео трябва да се работи най-малко седмица.
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch

22./ 23./ 24. - ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СТРАХОВЕТЕ
      Всичко, което ни пречи да се чувстваме свободни и реализирани, е свързано със СТРАХ. Тази видео-серия е прекрасно средство за освобождаване от осъзнати или неосъзнати страхове и придобиване на мир. Първото видео е обяснение. Второ и трето видео са трансмисии с нарастващ интензитет. Затова с второ видео се работи поне седмица преди да се премине към третото. В трето видео КАРМА СИНГХ прави подарък - енергийно топче с оранжева светлина, което желаещите могат да приемат в сърцето си, за да си осигурят вътрешен мир. Тази енергия може да се препредава и към други хора с цел възстановяване на душевното им равновесие и хармония.
www.youtube.com/karmahealer#p/u/9/4luMLGoUMc4
www.youtube.com/karmahealer#p/u/10/EN4IPI3nygA
www.youtube.com/karmahealer#p/u/11/T3jBJ4Gun6c

25./ 26./ 27. ЛЕЧЕНИЕ НА БЪБРЕЦИТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ В ОБЩУВАНЕТО
    Бъбреците не са предвидени само за очистване на кръвта, но и за получаване и активиране на енергията, която наричаме "любов". Тази трансмисия е предвидена за подобрение на отношенията ни един към друг и в обществото. Чудесно средство за подпомагане на всички, които имат проблеми с общуването.  Първото видео е обяснение на лечението. Второто и третото видео са трансмисии със засилваща се интензивност. Затова всяко от тях трябва да се гледа поне по няколко пъти и тогава да се премине към видеото с по-голяма интензивност.
www.youtube.com/karmahealer#p/u/12/vPjFfW1qEh0
www.youtube.com/karmahealer#p/u/13/vMWivdG29bI
www.youtube.com/karmahealer#p/u/14/YEviQZYKmjI
www.youtube.com/karmahealer#p/u/15/eEK9wr9V4zQ

28. ЛЕЧЕНИЕ НА ПАНКРЕАСА  - ПРОБЛЕМИ С ПОЛУЧАВАНЕ И ОТДАВАНЕ НА ЛЮБОВ

    Гледането на това видео и разпространяването му ще създаде вълна за увеличаване на любовта в света. Предназначено за всеки, който има проблеми с получаване и отдаване на любов. Може да се гледа по няколко пъти на ден. Панкреасът е свързан със захарта, която символизира сладостта на живота = любовта. Възстановяването на функциите му възстановява и потока на любов в човека и като вълна - в цялото човечество.
www.youtube.com/karmahealer#p/u/4/tTjbzvmNqgM
www.youtube.com/karmahealer#p/u/5/u93SfFapd-k

 


Тагове:   лечение,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pandor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1032937
Постинги: 329
Коментари: 149
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930